Schermafbeelding 2017-08-26 om 09.31.34

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

GROTE FEESTELIJKE SEIZOENSOPENING DE HARMONIE

De zomervakantie is voor de meeste Harmonieleden voorbij en ook Sociëteit De Harmonie sluit de rustige zomerperiode af. Tijd om te starten met het nieuwe seizoen. Naast natuurlijk biljarten, bridgen, mahjong, zingen en allerlei culturele activiteiten zullen er het komend seizoen ook diverse nieuwe activiteiten worden georganiseerd. Over al deze activiteiten worden jullie gedurende het seizoen op de hoogte gehouden.

Om het seizoen bruisend en swingend te beginnen is er een

FEESTELIJKE SEIZOENSOPENING OP

ZATERDAG 16 SEPTEMBER VANAF 20.00 UUR

MET DE LOU LEEUW BAND.

In de Lou Leeuw band speelt naast de levende Groningse rocklegende Lou Leeuw ook ons eigen Harmonie lid Rieks Folgerts. Er kan natuurlijk gedanst worden op de aanstekelijke muziek van deze band. Maar bovendien zullen er diverse karaoke acts worden opgevoerd. Heb je altijd al eens de behoefte gehad om je favoriete nummer voor een leuk publiek te zingen dan is dit je kans.

Omdat wij de activiteiten van De Harmonie breder bekend willen maken, vragen wij jullie nadrukkelijk om introducés mee te nemen.

Ook zullen wij op deze feestelijke openingsavond niet-leden via diverse media uitnodigen. Voor leden is deze openingsavond natuurlijk gratis. Niet-leden betalen €5.

KOMT ALLEN

Rubriek: Algemeen
07 september 2017 11:27 door W.Hooijer

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks