Leeskring

Leeskring

In oktober 2009 is er vanuit de culturele commissie van de Sociëteit De Harmonie gestart met het oprichten van een leeskring. Anno 2013 heeft deze enthousiaste groep deelnemers, in wisselende samenstelling, maar met behoud van de oorspronkelijke kern, een groot aantal boeken gelezen en besproken.
Het bespreken van de boeken, met voorbereiding en introductie van een van de leden, heeft stimulerend gewerkt op de verdieping en de discussie rond de door de gekozen schrijvers gebruikte thema's. Een kleine bloemlezing w.b. de auteurs: Allessedro Barrico, Bernard Dewulff, Paolo Giordano, Marlene van Niekerk, Anna Enquist, A.F.TH. van der Heyden, Edgar Hilsenrath, Irvin D.Yalom en Maarten 't Hart.
Momenteel bestaat de leeskring uit elf leden, het maximale aantal deelnemers. Voor nieuwe enthousiaste lezers kunnen we altijd de mogelijkheid bespreken voor het oprichten van een tweede leeskring.

contactpersoon:
voorzitter culturele commissie