Schermafbeelding 2013-02-08 om 13.21.00

Harmoniekoor

Bijna vijf jaar geleden dat een aantal sociëteitsleden het initiatief nam tot de oprichting van het Harmoniekoor. Nu, na vijf jaar, is er sprake van een enthousiaste en serieuze groep mensen met zowel geschoolde als niet geschoolde stemmen. Wat ons bindt is enthousiasme en plezier in het samen zingen. Er zijn inmiddels 28 leden, 20 vrouwen en 8 mannen. En er is nog plaats voor meer zingende Harmonieleden.
Het koor wordt gedirigeerd door een enthousiaste en professionele dirigente. Jaap Folkers (lid van het Harmoniecombo) begeleidt ons vakkundig op de piano. Er wordt drie keer gerepeteerd op de woensdag van 17.15 tot 18.30 uur.
Het streven is twee keer per jaar, tijdens de nieuwjaarsreceptie en bij de afsluiting van het seizoen, een klein aantal liederen ten gehore te brengen. Tot dusver werd daar door het publiek enthousiast op gereageerd. Een stimulans om door te gaan en onze ambities te verleggen! We gaan langere optredens verzorgen, met een uitgebreider repertoire rond een bepaald thema, er wordt meer aandacht besteed aan de aankleding van het optreden en we zingen steeds vaker drie- of vierstemmig.
Aan deelname aan het koor zijn kosten verbonden. Hiervoor wordt door de koorleden een eigen bijdrage gevraagd waarvan de hoogte jaarlijks wordt vastgesteld. Deze bijdrage is mede afhankelijk van het aantal koorleden en de subsidie die wij van de Sociëteit De Harmonie ontvangen.

U kunt zich aanmelden bij:
Nieske Postma, tel.nr. 050-5254330 of per e-mail nieskepostma@hotmail.nl

Optredens

Concert Harmoniekoor 13 april 2014

Het concert van het Harmoniekoor .
 De zaal was bomvolen het koor bracht zowel een hippieprogramma als een Galaprogramma: in totaal 14 liederen.Ook werde er diverse solo's en duetten gezongen.

Tijdens de pauze was er een mooi optreden van 4 jonge talenten op piano,en viool en een lied.

Het geheel werd aan elkaar gesproken door onze onnavolgbare spreekstalmeester Hans v/d Sande.

Klik op de link voor een impressie van het concert.