Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2018-10-30 om 09.05.39

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

`Waterwandeling’. in de stad

15 november 2018 om 11:00

We starten op donderdag 15 november met een `Waterwandeling’. In de stad Groningen zijn diverse herkenningspunten die van doen hebben (of hebben gehad) met water, in al zijn verschijningsvormen. Er is een bestaande  waterwandeling van `mijn’ waterschap, Noorderzijlvest, met een rondgang van zo’n anderhalf uur en met diverse aardige punten, aan te vullen met recente informatie die de wandeling wat kunnen uitbreiden tot twee uur.
De opzet is als volgt: we drinken koffie (voor rekening van de culturele commissie) in café Zondag midden in het Noorderplantsoen om 11.00 uur (er zijn daar een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar, meen ik). We lopen na een korte uitleg van mijn kant de gehele route en eindigen rond 12.30 weer bij Zondag waar we facultatief en voor eigen rekening een lunch kunnen gebruiken.
Ik hoor graag van jullie wie er op 15 november komen en wie er willen blijven lunchen (in verband met de opgave voor de catering).

Vriendelijke groet, als altijd jullie excursieleidster,

Carla  

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Landschap door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks