Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

De Harmonie in 2020 - Praat mee

Volgend jaar bestaat onze Sociëteit 175 jaar. De Harmonie kent een rijk verleden met vele ups en downs. Dat zij nog steeds bestaat is alleen mogelijk doordat de vereniging door de decennia heen met zijn tijd is meegegaan. Vandaag de dag bloeit De Harmonie dankzij de ongeveer 500 leden en veel actieve vrijwilligers.

Met de tijd meegaan is ook nu nodig om de toekomst van onze Sociëteit te garanderen. Daarom heeft het bestuur een breed samengestelde projectgroep ingesteld die een visie op de toekomst van De Harmonie gaat ontwikkelen. De projectgroep presenteert hierbij een discussiestuk met beschouwingen en ideeën voor de toekomst. Daarover wil zij graag met de leden in gesprek.

Hiervoor worden twee bijeenkomsten georganiseerd: op dinsdag 22 april en donderdag 24 april. Beide beginnen om 19:30 uur en worden gehouden in de Sociëteit.

Het discussiestuk is onder meer in te zien onder het hoofdje Documenten onder het tabblad Informatie op deze site.

Rubriek: Algemeen
21 maart 2014 11:21 door Huup Dassen

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks