Schermafbeelding 2016-12-09 om 11.23.41

kersttoernooi mahjong 22 december

Beste mahjongspeler
 De harde kern van de mahjongspelers binnen de Societeit van DE Harmonie nodigen jou uit deel te nemen aan het kersttoernooi.
Dit wordt gehouden op donderdag 22 december in het gebouw van DE Harmonie .
Wij beginnen om 13.00 uur en spelen door tot 17.00 uur.
Aansluitend een nadronk en de prijsuitreiking.
Er zijn geen kosten aan verbonden. Wel je eigen drankjes.
Dit toernooi staat ook open voor mensen die nog geen lid zijn en wel eens kennis willen maken met het mahjongen en De Harmonie.
Mocht je jouw weggezakte kennis van mahjong willen ophalen: op donderdagmiddag 15 december kun je vanaf 13.00 uur zo binnen wandelen en aansluiten om “in te spelen”.
Er zijn enkele regels uit het Groninger Mahjongkollektief  de afgelopen tijd aangescherpt.
Mail even als je deze info nodig hebt.
Graag melden voor het toernooi, zodat wij voldoende spelen paraat hebben, en tellers etc.
Dat mag tot een dag voor het toernooi.
Ik hoop jullie allen te zien.
Hartelijke groet namens de harde kern
Ben Bloem
Mahjongaanjager