Gewestelijke finale Bandstoten 2de klasse

07 april 2018 om 13:00

In verband met deze wedstrijden is de grote biljartzaal gesloten voor vrij biljarten. De twee biljarts in de benedenzaal zijn uiteraard wel vrij.

Op zaterdag en zondag 7 en 8 april vindt in Sociëteit De Harmonie de Gewestelijke finale Bandstoten 2e klas plaats, georganiseerd door de BC De Harmonie in onze sociëteit: Op zaterdag beginnen de wedstrijden om 10.00 uur en op zondag om 11.00 uur. Beide dagen zijn de wedstrijden rond 17.00 uur afgelopen.

deelnemers:             vereniging:               deelnemers:             vereniging:

1 J.H.Westerbeek   Steenwijk Bilj.Ver       2 K. Bakker              Phoenix

3 G. Oosten           Trianta                      4 A. van der Laan   B.C.Delfzijl

5 A. Bonnema        BC de Herberch *    6 J.A. Minke             Padberg

7 J. Toorneman     D.O.S.                      8 A. Binnema           BC de Herberch,

Fan Nijland *

Te maken caramboles:       75,  Moyenne grenzen:             2.30 – 3.50

Hoe werkt het biljartspel bandstoten?

Bandstoten is een biljartspel waarbij de spelers met hun speelbal de twee andere ballen moeten raken. Dan heb je een carambole gemaakt. In dit geval moet de speelbal altijd eerst een band – zijkant van de tafel -  raken, voordat de carambole gemaakt wordt.

Alle deelnemers hebben de voorrondes in hun district gewonnen. De een of twee beste spelers van deze gewestelijke finale gaan door naar de landelijke finale.

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie door Renze de Vries