Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Image
Dreamteam brons op nk

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Damesteam brons op NK

Op zondag 29 juni 2014 heeft het damesteam van BC De Harmonie brons behaald op het NK voor teams in Nieuwegein.

Om op tijd klaar te kunnen zijn voor de voetbalwedstrijd Nederland-Mexico, moesten de dames zich om 8.00 uur al melden, dus na een kort nachtje verschenen ze desondanks alle vier fris en vol goede moed in de biljartzaal.

Er waren twee poules van vier teams - elk teamlid moest verdeeld over de dag drie partijen spelen, met kans op daarna nog een vierde partij in de kruisfinale. Er werd met wisselend succes gespeeld, winst- en verliespartijen volgden elkaar op…

Aan het eind van de middag bleek dat ons dreamteam net één matchpunt tekortkwam voor de eindstrijd om het goud en zilver, maar dat ze als tweede in de poule nog mochten vechten voor brons. En dat hebben ze gedaan, want in de finaleronde wonnen ze alle vier!

Terwijl de laatste ballen nog werden gestoten, was de voetbalwedstrijd in de aangrenzende zaal al begonnen. Na een deprimerende eerste helft met een doelpunt tegen, mochten de dames in de rust van de wedstrijd even snel hun bronzen medaille ophalen. Daarna werd gezellig met de hele meute weer naar de tweede helft gekeken, die gelukkig goed uitpakte voor Oranje! Het was een enerverende dag van mooie sportieve prestaties, zowel in Nieuwegein als in Brazilië.

Fijn was ook de support van de vele fans, waarvan een groot aantal de moeite had genomen om helemaal vanuit Groningen naar Nieuwegein te komen, dank daarvoor!

 

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie
30 juni 2014 8:49 door Marjet Simmelink

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks