6-biljart10

Biljartcursussen

Biljartlessen

Sociëteit De Harmonie is er bijzonder trots op dat nieuwe leden gratis biljartlessen kunnen krijgen. Twee keer per seizoen, in september en januari, worden er basiscursussen gegeven voor beginnende biljarters. Elke cursus bestaat uit 8-10 lessen, die wekelijks worden gegeven door een ervaren biljarter die in het bezit is van het diploma basisbiljartinstructeur. Men kan zich maximaal 3 keer opgeven voor een cursus.

Aanmelding

Leden kunnen zich opgeven bij lescoördinator Bert Koning (becokoning@gmail.com) of hem telefonisch benaderen voor meer informatie (050-5891533). Geef bij de aanmelding zoveel mogelijk tijden door waarop gespeeld kan worden. Hierdoor wordt de kans op plaatsing aanmerkelijk vergroot. Bij overaanmelding wordt prioriteit gegeven aan de biljartlessen voor de beginnende biljarters en voor de nieuwe leden, die voor het eerst met de biljartsport in aanraking komen.

Begeleid biljarten

Voor degenen die de lessen gevolgd hebben en voor andere geinteresseerden bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan begeleid biljarten. Op een speelse manier wordt verder gewerkt aan het verbeteren van de techniek en het oplossen van moeilijke situaties.