Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Lid worden

Introductie en lidmaatschap

Als je interessse hebt in een lidmaatschap, ben je altijd van harte welkom om de sfeer te komen proeven. Ga bijvoorbeeld eens mee met iemand die al lid is van de Sociëteit. Ken je niemand in de Sociëteit, dan kun je contact opnemen met een van onze gastvrouwen Trees Westerhof (trijntjewesterhof@gmail.com) of Stida Vreede (carelvreede@gmail.com); zij kunnen je de nodige informatie verschaffen en wegwijs maken binnen de vereniging. Je kunt ook gewoon aanbellen en een kijkje nemen: overdag tussen 12.00 en 19.00 uur of op de donderdagavond of vrijdagavond. Meld je eenvoudig bij de bar en vertel dat je interesse hebt om lid te worden. Iedereen mag enkele keren vrijblijvend kennis komen maken en meedoen aan en van de activiteiten. Besluit je daarna om lid te worden, vraag dan een inschrijfformulier bij de bar, vul je gegevens in en vraag ook twee aanwezige leden hun handtekening te zetten. Dan prikken zij het formulier daarna op het bord. Als er voldoende nieuwe leden zijn ingeschreven, organiseert het bestuur een introductiebijeenkomst.

Contributie

De contributie bedraagt €225,- per jaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni. Leden woonachtig in de gemeente Groningen die beschikken over de Stadjerspas, krijgen een reductie op de contributie van 50%. Leden woonachtig in een andere gemeente komen, na het overhandigen aan de penningmeester van een bewijs van bijstand, tevens in aanmerking voor deze 50% korting. Wil je het lidmaatschap beëindigen, mail dit aan Ledenadministratie (ledenadmin@societeitdeharmonie.nl) t.a.v. Antoinette Borchert, vóór aanvang van het nieuwe verenigingsjaar (uiterlijk 30 juni). We stellen het bijzonder op prijs als je daarbij de reden van je opzegging vermeldt. Wie weet kunnen we de Sociëteit ermee verbeteren.

Toegankelijkheid website: deel alleen voor leden

Bepaalde onderdelen op de website zijn alleen toegankelijk voor leden van de Sociëteit. Wie ingelogd is, heeft toegang tot onderdelen als de ledenlijst, nieuwsbrieven en overige documenten.

Privacyverklaring

Alle leden van Sociëteit De Harmonie gaan bij het aangaan van het lidmaatschap akkoord met de privacyverklaring (pdf). Mensen die vanaf 28 mei 2018 lid worden krijgen het document per mail toegestuurd bij de bevestiging van hun lidmaatschap.   

Lid Worden

Informatie over lidmaatschap