Cafe1
Algemeen-café

Grand Café

Uit affiniteit met de activiteiten binnen de Sociëteit en de wens om gasten te voorzien van de gemakken van het leven, verzorgen Koeno en Els Thoma sinds 2005 de catering in het Grand Café van de Sociëteit. Met meer dan 30 jaar ervaring in het horecavak zitten catering en dienstbaarheid aan de klant hen in het bloed. Het cateringbedrijf van Koeno Thoma is dan ook een zelfstandige onderneming binnen de Sociëteit, die zich conformeert aan de wensen van de leden.
Aangezien de Sociëteit een begrip is in de provincie maar ook ver daarbuiten, is het een eer om daar het gezicht van te mogen zijn en valt er een naam en uitstraling hoog te houden. Een goede horecacatering in de zalen en een opgeruimde lokaliteit zijn van belang, evenals het onderhoud van de biljarttafels en overige attributen. Met positieve energie en een lach wordt bijgedragen aan een gezellige ambiance en hard gewerkt om de 500 leden en gasten vertier en ontspanning te bieden.

De mensen

Naast Koeno en Els, die de basis vormen van het cateringbedrijf, zijn er in de bediening doorlopend jonge mensen die helpen de klant tevreden te houden en een plezierige sfeer te creëren. Binnenkort volgt een overzicht van onze medewerkers.

Het aanbod

• Een uitstekend kopje koffie
• Een verrassende variatie aan wijnen
• Regionale kruidendranken