poster

Boekpresentatie: Anjet Daanje

10 december 2019 tot 20:00

Boekpresentatie ‘De herinnerde soldaat’
Op dinsdagavond 10 december zal de nieuwe roman van Anjet Daanje met bovenstaande titel plaatsvinden in de Harmonie.
Een indrukwekkend boek over een soldaat uit de eerste wereldoorlog die lijdt aan geheugenverlies. Hij komt vanuit een krankzinnigeninrichting waar hij na de oorlog naar toe is gebracht, naar een huis, een vrouw en kinderen die hij zich niet herinnert.
Alsof ze de gedachtestroom volgt van deze soldaat, vertelt Daanje dit verhaal op spectaculaire wijze.
Dik 500 bladzijden leesplezier brengen je van de ene in de andere verbazing.
Het is uiteindelijk de Identiteit waar het in dit verhaal om draait. Wie ben jij? En vooral: wie ben ik? De soldaat Amand heeft geen echte identiteit omdat hij geen herinneringen heeft van voor 1918.
Deze roman heeft een geheel eigen, sensitieve, stijl, een Nederlandse roman van Vlaamse allure.
Anjet Daanje zal worden geïnterviewd door Anne Bergsma.
De boekpresentatie begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.
voor leden is de toegang gratis, niet-leden betalen € 5,00 entree.

Rubriek: Algemeen, Literatuur, Boekpresentatie door w.hooijer@home.nl