Biljartcursussen

Biljartlessen

Sociëteit De Harmonie is er bijzonder trots op dat nieuwe leden gratis biljartlessen kunnen krijgen. Twee keer per seizoen, in september en januari, worden er basiscursussen gegeven voor beginnende biljarters. Elke cursus bestaat uit 8-10 lessen, die wekelijks worden gegeven door een ervaren biljarter die in het bezit is van het diploma basisbiljartinstructeur. Men kan zich maximaal 3 keer opgeven voor een cursus.

BILJART VRIENDEN OPGAVE LESSEN 2019.

De biljartlessen Januari-Maart opgeven op onderstaande lijst en zenden naar e-mail optholt9@gmail.com
Sluiting opgave 28 december.
Ook is opgave mogelijk op lijst prikbord bar Harmonie.
Bij opgave vermelden je e-mail en telefoon nr.

Deelnemers Jan van Domburg   Vrijdag        14.00 tot 16.00 uur          Start 18 Januari 2019
Deelnemers Jan van Domburg   Maandag     13.30 tot 15.30 uur          Start 14 januari 2019

Deelnemers Bert Koning             Woensdag  15.00 tot 17.00 uur.         Start 16 januari 2019

Deelnemers Wim Visser             Woensdag   11.00 tot 12.00 uur .       Start 16 januari 2019

Aanmelding

Leden kunnen zich opgeven door een mailtje te sturen naar biljart@societeitdeharmonie.nl. Geef bij de aanmelding zoveel mogelijk tijden door waarop je kunt spelen. Dat vergroot de kans op plaatsing flink. Bij overaanmelding wordt prioriteit gegeven aan de biljartlessen voor de beginnende biljarters en voor de nieuwe leden, die voor het eerst met de biljartsport in aanraking komen.

Begeleid biljarten

Voor degenen die de lessen gevolgd hebben en voor andere geinteresseerden bestaat de mogelijkheid om mee te doen aan begeleid biljarten. Momenteel doet Wim Visser dat bijvoorbeeld met een groep mensen op de dinsdagmiddag; in januari 2018 wordt dat de woensdagmiddag. Op maandagmiddag vanaf 17.15 oefent ook een groepje mensen; vooral dames. Begeleid biljarten betekent dat je samen op een speels manier werkt aan het verbeteren van de techniek en het oplossen van moeilijke situaties.

Contact biljartcommissie

Met vragen over biljart kun je altijd terecht bij een van de leden van de biljartcommissie: Eppo Viswat, Renze de Vries, Loek Smit of Jan Op 't Holt.

Ook kun je mailen naar biljart@societeitdeharmonie.nl.