Lunch en diner februari
Lunch en diner februari kaartDranken en hapjes februari

Grand Café

Sinds 1 januari 2019 verzorgt De Harmonie de horeca in eigen beheer, via de Harmonie Horecea BV. Een compleet nieuw team werkt zich nu in om ervoor te zorgen dat de leden en hun gasten elkaar in een prettige sfeer kunnen ontmoeten en van lekker  eten en drinken voorzien worden.  Omdat alles nieuw is, en de organsiatie van de grond wordt opgebouwd, gaat dit nog niet helemaal soepel. Wij vragen daarvoor begrip en doen ons best om alles zo goed mogelijk te organiseren.

Doordat er steeds meer te doen is in De Harmonie en mensen er daardoor langer verblijven, wordt het steeds belangrijker dat leden hier ook een lunch en eenvoudige warme maaltijd kunnen gebruiken. Wie 's morgens een lezing volgt of biljartles heeft, wil graag even eten voordat de activiteit in de middag begint. Zo is ook de overgang van middag- naar avondactiviteiten een moment waarop mensen behoefte hebben hun lege maag te vullen. Wij maken dat mogelijk.

Elke dag lunch van 12.00 tot 14.00 uur, maandag t/m vrijdag diner van 17.00 - 19.00 uur​

Leden en hun introducees kunnen elke dag lunchen en dineren van maandag t/m vrijdag. Reserveren mag, als je met een groep komt is dat zeker prettig. Bel voor reserveringen of het bestellen van eten rondom speciale activiteiten naar 050-3129717. Of stuur een mail naar ons team: horeca@societeitdeharmonie.nl.

De menukaart en het dagmenu voor €9,-

Dit is de actuele menukaart als pdf. Je vindt hem ook in het Grand Café. Er is elke week een ander dagmenu voor € 9,- Je mag het ook een weekmenu noemen; met de kanttekening op=op. Daarna is er iets anders. Of je kiest iets lekkers van de kaart. Het dagmenu van de week vind je bij de nieuwsberichten en in het Grand Café op de tafelstandaards die her en der staan.

Dit is de overschotel met pompoen, chorizo, boerenkool, geitenkaas en gekarameliseerde uien:
dagmenu week 11 -15 maart 2019

Lage prijs voor basisbehoeften zoals koffie, thee, huiswijn en bier

Voor de prijsstelling van het aanbod van drank en versnaperingen in De Harmonie zijn we uitgegaan van de stelling dat lidmaatschap van De Harmonie voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom bieden we studenten en mensen met een Stadjerspas 50% korting op de kosten van het lidmaatschap. In lijn daarmee moeten consumpties die behoren tot de basisbehoeften van eten en drinken aantrekkelijk geprijsd zijn: onder de prijs die je in een openbare gelegenheid betaalt. Wie luxer wil eten en drinken betaalt daarvoor een prijs die meer in de buurt van de marktprijzen ligt. Dit is immers ieders vrije keuze.

Concreet betekent dit:

• gewone koffie of thee kost vanaf nu slechts €1,75
  • alle bijzondere koffie, zoals cappuccino of latte macchiato, en verse muntthee €2,-
  • een glas huisbier van de tap €2,-
  • een glas huiswijn €2,75
  • alle frisdrank €2,- (dus de btw-verhoging berekenen we niet door aan de leden)
  • een schaaltje pinda’s €1,50
  • nieuw: een glas kraanwater als enige bestelling - in plaats van Spa blauw - voor 50 eurocent. Alle glazen water bij koffie, wijn, of voor het innemen van je medicijnen blijven natuurlijk service en dus gratis.

Zie de kaart voor drank en versnaperingen.
Op diverse tafels in de biljartzaal en in het Grand Café staan de nieuwe drank- en menukaarten.

We zien je graag als onze gast!

Hartelijke groet, Team Harmonie Horeca.

Openingstijden

Het Grand Café is van maandag tot en met zaterdag vanaf 10.30 uur geopend. Op de zondag is er eens per maand een concert, vrij toegankelijk voor iedereen. Een mooie gelegenheid om kennis te maken met Sociëteit De Harmonie.

Ook als je (als lid) niet wenst te biljarten of te bridgen, ben je van harte welkom. En uiteraard kun je altijd introducées meenemen.

Mocht je in de stad zijn om te winkelen of iets dergelijks, dan staat bij ons de koffie klaar!  De taart ook.

Werken in het Grand Café: vacature

We zoeken nog een enthousiast medewerker bediening met een horeca diploma die overdag kan werken. De vacturetekst volgt binnenkort.

Reserveren mag, voor groepen graag zelfs

E-mail horeca@societeitdeharmonie.nl