Sinds 1840 de plek waar je elkaar ontmoet

Openingstijden

De Sociëteit is van maandag t/m zaterdag vanaf 10.30 uur geopend. De sluitingstijd hangt af van de duur van de avondactiviteiten, meestal rond 24.00 uur. Op zaterdag sluit De Harmonie om 19.00 uur.

Overige tijden

Van deze sluitingstijden wordt afgeweken bij bijzondere gebeurtenissen. Zo is er jaarlijks een aantal concerten, soms een bridgedrive en/of een biljartactiviteit. Daarnaast wordt op de eerste zondag in november de jaarlijkse evenementendag (biljarten en bridgen) gehouden.

Exacte informatie over deze activiteiten vind je elders op deze site, in de nieuwsbrieven en op de prikborden (bij de entree en naast de bar). Vrijwel alle activiteiten zijn voor leden gratis toegankelijk.

Vakantie

In de zomer is de Sociëteit wegens vakantie enkele weken gesloten.

Openingstijden

Van maandag t/m vrijdag vanaf 10.30 uur tot sluitingstijd, bepaald door het vertrek van de laatste bezoekers. Op zaterdag van 10.30 tot 19.00 uur. Op zondag alleen geopend vanwege bijzondere activiteiten. Zie de toelichting op deze pagina.

Societëit De Harmonie
Kreupelstraat 10