Ugwn5912KakkaartenKlaverzonderjassen

Het Grote Beatrix Klaverjastourmooi

30 januari 2020 om 19:30

Op 30 januari, de dag voor de jaardag van ex-keuningin Beatrix, zal een majesteitelijk klaverjastournooi georganiseerd worden. Bij wijze van eerbetoon aan de hoogheid zal eenmalig voor Vier Koninginnen (vrouwen is hier te plat) in een hand een extra roem gelden van 100 punten. Voor republikeinen kan deze regel op verzoek geldend gemaakt worden voor 4 boeren. Verder alle regels als gewoonlijk (Amsterdams met Zwiebel).

Mochten er jassers in een fitte stemming zijn, dan kunnen we met een klein gezelschap doorjassen tot middernacht, om dan een dronk uit te brengen op de Majesteit.

Opgave via: klaverjassen@societeitdeharmonie.nl

Rubriek: Algemeen, Kaartspelen, Klaverjassen door J.P. van de Sande