Schermafbeelding 2019-11-13 om 09.06.31

Landschapstafel:Architectuurwandeling

28 november 2019 tot 10:30

Architectuurwandeling door Stad
Op donderdag 28 november organiseert De Landschapstafel een wandeling langs markante architectuur in de stad Groningen.
Onder leiding van Paulien Ex van ‘Paulien Excursions’ gaan we met een wandeling door de Stad verschillende bouwstijlen ontdekken.
Deze wandeling sluit mooi aan bij hetgeen we op de beide filmavonden van 15 okt. en 19 november hebben gezien in het filmvierluik van stichting Beeldlijn over Noordelijke Architecten.
We starten in de Harmonie om 10.30 uur  met koffie/thee en wandelen daarna zo’n twee uur door de stad.
Na afloop kunnen we facultatief met elkaar gaan lunchen in de Harmonie. Wel graag even doorgeven bij uw opgave voor de excursie, dan regelen we de lunch centraal.
NB: er kunnen maximaal 20 personen mee, dus geef je snel op!
De kosten bedragen € 9,00 p.p., te voldoen op gironummer:  NL 44 INGB 0009104327 tnv Societeit de Harmonie (NB: nieuw bankrekeningnummer!) ovv Architectuurwandeling.

Opgave via landschapstafel@societeitdeharmonie.nl

Rubriek: Algemeen, Landschap door w.hooijer@home.nl