Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Bridge: Verslag halve finale Ruitenboer.

Verslag bridge toernooi Ruitenboer voor de noordelijke provinciën 14 april Halve Finale in Tolbert. Aantal deelnemende koppels : 91 totaal Sociëteit De Harmonie had 6 koppels afgevaardigd. Drie van de maandagmiddag en drie van de vrijdagmiddag. Onze beste mensen waren...
lees verder...

Rubriek: Algemeen
01 mei 2019 16:41

Bridge: Zomerdrives en Data Drives.

Beste bridgers Ook deze zomer staan er weer zomerdrives op het programma. Iedere woensdagavond om 19.30, behalve 10, 17 en 24 juli. Zie verdere informatie op de site. Data van de drives in het najaar: Najaarsdrive: 12 okt, Evenementendag: 3...
lees verder...

Rubriek: Algemeen
01 mei 2019 16:22

Pagina 2 van 2 :  < 1 2