Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Bridgecursus voor beginners start.

Bridgecursus gaat van start. Sociëteit De Harmonie is er bijzonder trots op dat nieuwe leden gratis bridgelessen kunnen krijgen. De cursus start 10 september om 13.30h. voor beginnende bridgers. De cursus bestaat uit 8 a 10 lessen, die wekelijks wordt...
lees verder...

Rubriek: Algemeen
12 augustus 2019 18:49

Hidde van der bijl, bekende pose aan de stamtafel societeit de harmonie

In memoriam Hidde van der Bijl

Ons markante sociëteitslid Hidde van der Bijl is op 3 augustus 2019 overleden. Wie Hidde gekend heeft, zal hem niet snel vergeten. Zeker de leden van Sociëteit de Harmonie en –in het bijzonder- van Biljartclub de Harmonie niet. De Sociëteit...
lees verder...

Rubriek: Algemeen
08 augustus 2019 19:57

Biljart over te nemen

Uit een nalatenschap van een van onze leden is een biljart overgebleven. Het is een biljart met de afmetingen 200 x 110 m. Het biljart heeft een leiplaat en zou eigenlijk een nieuw laken moeten krijgen. Verder is het compleet...
lees verder...

Rubriek: Algemeen, Biljarten
03 augustus 2019 14:30

Pagina 2 van 2 :  < 1 2