Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Concert 26 nov 2017 schubert

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Cultureel Harmonieweekend 24 en 26 november

Succesvol Cultureel Harmonieweekend 24 en 26 november
Wat een mooie culturele evenementen vonden er afgelopen weekend plaats. Op vrijdag 24 november werd de duo-expositie van Jolanda Kieneker & Claartje van der Linden geopend. De kunstenaressen interviewden elkaar en daarna was er dichterlijke muziek. (Anne Ruurd Oosterwoud) Enkele tientallen leden en vele gasten genoten hiervan. Een goed moment voor Hans van de Sande om de opening kracht bij te zetten met het laten knallen van de kurk van een champagnefles en de gasten meteen te wijzen op de in aantocht zijnde champagneproeverij en de mosselavond. 

Op zondag trokken de liederen van Franz Schubert uit zijn cyclus Winterreise, zo’n 100 gasten. Antje van der Tak begon (zang), Pim Luiten (zang), Floris van der Tak (cello) en Pim van Dijk (piano) kregen de bomvolle zaal muisstil. De muziek maakte veel indruk. Naast de  gasten van de musici, waren er diverse mensen die de berichten in de Gezinsbode en  Harener Courant lazen. Enkele ervan gaan meedoen aan de Kor Voet bridge trofee om - als dat bevalt - lid te worden.

Rubriek: Algemeen
30 november 2017 12:35 door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks