De culinaire tafel Harmonie organiseert Oester en Mossel proeverij

In deze tijd van ontluikende gezelligheid en schaaldieren wil de CulTaf natuurlijk niet achterblijven. We hebben voor de maand oktober twee culinaire manifestaties voor u.
De eerste, op vrijdag de 11e oktober om 5 uur, is een vrijmibo met een luxe karakter. Voor de speciale vriendenprijs van €8,50 krijgt u 3 oesters en een glas witte wijn, ontsproten aan de voet van de Pyreneen, de Picpoul de Pinet. De oesters komen van elders. Wilt U van deze speciale traktatie genieten, dan raden we U aan U met enige spoed in te tekenen. Dat kan, vanaf nu via het mailadres van CulTaf: culinairetafel@societeitdeharmonie.nl  Geef aan wie er komen (voor en achternaam en of ze lid zijn). Maak dan het passende bedrag over op banknr NL03INGB0655358641 tnv hjbspoeltman en u bent verzekerd van een plaats. Bij bericht van verhindering aan CulTaf voor 8 oktober krijgt U het geld terug. Daarna is dat, wegens de inkoop, niet meer mogelijk. Zonder intekening kunt u natuurlijk altijd ter plekke een schaaltje nootjes bestellen.

De tweede culinaire manifestatie is de mosselavond, een traditioneel gebeuren bij de start van het mosselseizoen. Deze vindt plaats op Maandag 21 oktober om 6 uur. U krijgt een complete mosselmaaltijd en daarbij drinkt u het net vers gebrouwen bokbier, dat alles voor de prijs van 16 euro. Hoe krijgen we het voor elkaar. Intekenen en betalen gaat op dezelfde wijze als hierboven beschreven: via het mailadres van CulTaf: culinairetafel@societeitdeharmonie.nl  Geef aan wie er komen (voor en achternaam en of ze lid zijn). Maak dan het passende bedrag over op banknr NL03INGB0655358641 tnv hjbspoeltman. Afzeggen met restitutie is mogelijk tot 17 oktober.

Namens de CulTaf

Hans van de Sande