Schermafbeelding 2014-06-27 om 11.56.59

Expositie leden Sociëteit De Harmonie

In onze sociëteit zijn we gewend geraakt aan regelmatige exposities die met zorg zijn samengesteld.
In het kader van ons jubileumjaar willen we als cultuurcommissie nu eens de leden de mogelijkheid bieden om hun kunstzinnige producten te exposeren .Uit bijv. de interviews horen we regelmatig dat er meerdere leden creatief bezig zijn!
Wat is er nu leuker om deze , met veel creatieve energie, gerealiseerde kunst in onze expositieruimte te tonen.
Om zicht te krijgen op de hoeveelheid en de mogelijkheid van een expositie willen we graag reacties ontvangen van potentiele deelnemers.

We hopen dat we door dit initiatief een rijke oogst aan werk binnen kunnen krijgen van zowel beginnelingen, gevorderden en eventuele professionals.
Voor belangstelling en deelname graag een mailtje naar de culturele commissie.
Contactpersoon Wiendelt Hooijer:

w.hooijer@home.nl