Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Voorkant brochure najaar 2018
Plaatje helft van de kalender

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Harmonie brochure met activiteitenkalender tot december 2018 is klaar

Het nieuwe seizoen is begonnen! Daar hoort natuurlijk een nieuwe brochure bij met daarin de activiteitenkalender van Sociëteit De Harmonie voor de komende maanden. Vers van de pers en ruikend naar inkt, ligt er een flinke hoeveelheid in de Sociëteit aan de Kreupelstraat. Hier is hij als pdf. Zoals je ziet is de opzet compleet anders: het is nu een A3 posterformaat, opgevouwen tot A5. Een zijde bevat een hele grote goed leesbare kalender die je op je koelkast kunt hangen. Of waar dan ook.... Daarbij hebben alle activiteiten een eigen foto en korte tekst, zodat de brochure duidelijk laat zien wat een enorme variatie aan activiteiten we hier samen ontwikkelen. En verspreid over de brochure staan uitspraken van enkele nieuwe leden die vertellen waarrom ze lid zijn geworden. De brochure verspreiden we via de bibliotheek, het stadhuis, bij VRIJDAG en diverse andere locaties in de stad. Bovendien hebben we een extra oplage die we uitdelen op ons eigen terras tijdens Noorderzon. 

 

Deel jij de brochure ook uit?

Er zijn genoeg brochures om uit te delen. Neem gerust een stapeltje mee om aan buren en vrienden te geven! Of download de pdf en mail hem je naar relaties. Wie weet wil er iemand mee naar biljart, bridge of Mahjong, de Uurtje Cultuurtje lezingen, de muziekcursus, de opening van een expositie, een zondagmiddagconcert, de klaverjasavond, een boekpresentatie of een andere activiteit. Bij Sociëteit De Harmonie is tenslotte altijd wat te doen en ontmoet je elkaar in hartje Stad! 

Rubriek: Algemeen
16 augustus 2018 12:20 door M.C.M. Spaltman

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks