Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Winschoten

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Biljarttoernooi Groningen-Winschoten

Het aanstaande weekend komen alle teams van Biljartclub De Harmonie in actie tegen de teams van de Biljartclub Harmonie Winschoten. Op initiatief van Harrie Ploeger is het gelukt om deze wedstrijden te organiseren. De teamsamenstelling is door de diverse teamleiders doorgegeven, zodat niets meer in de weg staat om een leuk en gezellig weekend te biljarten.

De wedstrijden worden gespeeld in Winschoten in de sociëteit aan de Burgemeester Schönfeldsingel 37A te Winschoten. Zowel zaterdag als zondag beginnen de wedstrijden om 13.00 uur met 2 partijen per team, en om 15.00 uur ook weer 2 partijen. Dit zal inhouden dat het spelen tegen 17.00 uur is afgelopen. Zaterdag: B1, B2 en C3 en zondag: C1, C2 en driebanden groot.

De wedstrijden worden gespeeld volgens de gangbare regels van de KNBB. Vanwege het informele karakter hoeven de spelers geen clubkleding aan. Onderling is overeengekomen dat er in een zwarte broek, (club)overhemd en zwarte schoenen gespeeld zal worden. We wensen iedereen een prettig verblijf in Winschoten!

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie
19 augustus 2015 11:39 door Marjet Simmelink

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks