In memoriam: Ton van der Haar.

13 augustus 2019 is Ton van der Haar overleden aan de gevolgen van ernstige hartproblemen. Voor veel bridgers van de societeit de Harmonie kwam dit overlijden zeer onverwacht. Slechts een kleine groep mensen om hem heen wist dat hij hartproblemen had. En wanneer er over werd gesproken deed Ton daar zelf nogal laconiek over. Gedurende de laatste 5 jaar was Ton voorzitter van de bridgecommissie van de Harmonie. Hierdoor werd hij de drijvende kracht achter de bridgecompetities en - drives. Zijn organisatie vermogen, kennis, gedrevenheid en inzet waren ongekend. Zijn overlijden slaat een gat in de bridgecommissie. Wij zullen hem heel erg missen en hem met veel respect herinneren. We proberen door te gaan in de lijn die hij heeft aangebracht. Wij wensen zijn familie en naasten heel veel sterkte toe met het verlies van Ton. De bridgecommissie.

Rubriek: Algemeen
25 augustus 2019 10:53 door Harry Schuur