Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Nieuwsbrief voortaan digitaal

Vandaag verschijnt de nieuwsbrief van Sociëteit De Harmonie voor het eerst in een nieuw, digitaal jasje. De enige overeenkomst met de vorm die u gewend bent, is dat hij tot u komt via uw mailbox. Verder is alles anders...

In de ‘oude’ stijl was er al grote overlap tussen de nieuwsbrief en de vorig jaar geheel vernieuwde website www.societeitdeharmonie.nl. De site is intussen een volledig nieuws- en agendamedium voor de sociëteitsleden. De nieuwsbrief oude stijl voegt daar weinig meer aan toe. Alle artikelen die in een oude stijl nieuwsbrief hadden gestaan, staan immers al op de site.
De ‘nieuwe’ nieuwsbrief bevat dus voornamelijk links ernaar. Wie meer over een bepaald onderwerp wil weten, hoeft dan ook alleen maar de betreffende link aan te klikken.

Sommige items zullen alleen leesbaar zijn als je als lid bent ingelogd. Het woord van de voorzitter, hieronder, is daar een voorbeeld van. Instructies voor het inloggen vind je op {page_95}/nieuws/Hulp-bij-nieuw-account-activeren/. Daar kom je ook terecht als je je wachtwoord vergeten bent.

Het samenstellen van nieuwsbrieven wordt hierdoor veel minder arbeidsintensief. Daardoor zal de digitale nieuwsbrief veel frequenter kunnen verschijnen en de band tussen de vereniging en haar leden nog nauwer aanhalen.
Wie zelf een onderwerp voor de nieuwsbrief wil aandragen, kan contact opnemen met Huup Dassen via huup.dassen@home.nl.

Rubriek: Algemeen
09 juli 2014 14:36 door Huup Dassen

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks