Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Stukken algemene ledenvergadering online

Donderdagavond 18 december is er weer een Algemene Ledenvergadering. Geen routinevergadering deze keer. Naast de verplichte punten als een jaarverslag en de financiële afwikkeling van het verenigingsjaar staat nota bene de toekomst van onze sociëteit op de aganda. Althans die tot 2020, daarna zien we wel verder. Ook moeten  twee vacatures in het bestuur vervuld worden. Voorzitter Henk Vegter treedt af evenals Josophien Paf-Rosens,die het gebrouw en de infrastructuur in portefeuille had. Voorgestelde opvolgers: Leo Pasma en Hans Bos.

De stukken zijn te vinden op de site in het roze vak Documenten onder het tabblad Informatie. De kleur roze verraadt dat het om informatie gaat die alleen voor leden van de sociëtetit toegankelijk is. Om ze in te zien moet je inloggen met het emailadres waarop je de Nieuwsbrief/flits ontvangt en je wachtwoord. Geen wachtwoord, geen nood. Gewoon op inloggen (rechtsboven) en melden dat je het vergeten bent, dan krijg je automatisch een nieuw. 

Rubriek: Algemeen
04 december 2014 15:54 door Huup Dassen

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks