Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Sint

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Sinterklaas nodigt nog meer kleinkinderen uit

Komt u ook met uw kleinkinderen naar Sinterklaas in De Harmonie? Er zijn al voldoende aanmeldingen dus de Sint en zijn pieten komen zeker op 1 december om 13.00 uur. Onder het motto: hoe meer kinderen hoe meer vreugd, kunnen  opa's en oma's die dat nog niet deden, alsnog hun kleinkinderen aanmelden.

Omdat veel leden van de Harmonie de komende tijd te maken krijgen met kleinkinderen wier hartjes vol verwachting kloppen, hebben we besloten de Sint en zijn Pieten uit te nodigen op de sociëteit, met de bedoeling uw dierbare kleintjes een onvergetelijke Nicolaas-beleving te bezorgen. Komt dus met uw kleinkinderen of wie daar ook maar voor kunnen doorgaan (leeftijd bij voorkeur tussen 2 en 8) en studeer alvast enkele Sinterklaasliederen in.

Het idee is dat U op zaterdag 1 December om 1 uur met een of meer kinderen naar de Harmonie komt, om de Sint en zijn knechten toe te zingen. Als beloning reikt de Goedheiligman cadeautjes uit met een passend toespraakje. 

Wij ontvangen dus gaarne per kind een klein cadeautje en enkele belangrijke gegevens en daar moet u dan voor zorgen. Cadeautjes (minder dan 10 euro!) aan de zaal afgeven om kwart voor 1 en de gegevens per mail sturen naar Sinterklaas, per adres: j.p.van.de.sande@rug.nl.  

We gaan er met zijn allen een mooie middag van maken en hopen dat dit tot een prachtige traditie gaat uitgroeien. Om het geheel tot een succes te maken moeten er wel minimaal 10 kindertjes zijn, anders wordt het wat karig. Meldt u dus tijdig aan op voornoemd mailadres: 25 november is de deadline. Als er dan niet voldoende aanmeldingen zijn gaat het dit jaar niet door

Sinterklaas en zijn Pieten

 

Vriendelijkst

Hans

Rubriek: Algemeen, Feest
08 november 2018 9:47 door w.hooijer@home.nl

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks