Van de commissie Onroerend Goed

In de kelder bevindt zich o.a. de ketelruimte, waar de installaties van de cv van de Sociëteit en de Ombudsman staan. Door het vorige bestuur is opdracht gegeven voor het vervangen van de cv-ketels en aanpassing van de installatie. Die werkzaamheden zijn eind juli uitgevoerd.

Tijdens het zomerreces is de vloerbedekking van de bridge- en biljartzaal gereinigd, zijn de stoelen schoongemaakt, en heeft Jaap v.d. Lee, onze beheerder/huismeester, de wanden van beide zalen voorzien van een nieuwe verflaag.

Het geheel staat er opgefrist en schoon bij, zodat de bridgers, biljarters en overige leden na de vakantie weer opgewekt en met veel plezier kunnen vertoeven in onze Sociëteit.

Rubriek: Algemeen
05 augustus 2015 11:43 door Marjet Simmelink