Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Van de voorzitter

Soms zit het mee soms zit het tegen.

Afgelopen week hebben we als bestuur de ALV van 12 mei jl. moeten afgelasten, vanwege een te lage opkomst van leden. We hebben voor besluitvorming 43 leden nodig en er waren er 31.

 

Laat ik beginnen met de op dat moment aanwezige leden ook hier nogmaals te bedanken voor hun komst naar de vergadering! Zij waren net als wij teleurgesteld dat de discussie en besluitvorming over de toekomst van onze Harmonie niet op dat moment ging plaatsvinden.

In de planning konden wij voorzien dat een aantal van jullie met vakantie zou zijn, wat niet gepland kon worden was het mooie weer, de play-offs van Donar en de Europese kwalificatiewedstrijd van FC Groningen. Maar desalniettemin.

 

Wij vinden als bestuur dat een vergadering over de toekomst van de Harmonie een grote opkomst verdient, we zijn met zijn allen verantwoordelijk voor een gezellige, goede en financieel gezonde vereniging, nu en in de toekomst.

 

Er gaat vandaag een aankondiging uit voor een ALV op 2 juni as met dezelfde agenda als 12 mei jl., conform ons huishoudelijk reglement art. 12. en stellen voor de behandeling van het toekomstplan te agenderen voor een speciaal daaraan gewijde vergadering op donderdag 1 september. De meeste van ons zijn dan van de vakanties terug en we hopen dan op meer animo. Noteer het in de agenda’s.

Ook zullen we dan de besluitvorming over benoemingen laten plaatsvinden.

 

Blijft over voor as 2 juni een korte zakelijke vergadering over plannen van de diverse commissies en de begroting voor het jaar 2016-2017.

 

Je bent van harte bent uitgenodigd.

 

Leo Pasma.

Rubriek: Algemeen
18 mei 2016 10:30 door Antoinette Borchert

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks