Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Webredacteuren gevraagd

Wie wil ons helpen de website actueel te houden en berichten plaatsen? Alle nieuwe activiteiten leveren zoveel extra werk op, dat echt versterking nodig is. Het is niet ingewikkeld, we leggen je in een uurtje uit hoe het werkt. Eerdere oproepen leverderen helaas geen reacties op. Is er misschien een webredacteur van een van de clubs bereid ook algemene berichten te plaatsen? Er zijn tenslotte binnen De Harmonie heel wat mensen die al weten hoe eenvoudig de website werkt. 

Minimaal een redacteur per tafel

Bij biljart en bridge plaatst iedere club zijn eigen berichten op de website. Dat lukt omdat we per club redacteuren hebben.  Nu er zoveel activiteiten zijn bijgekomen is het fijn als er per tafel / activiteit ook minimaal 1 redacteur zich meldt. Dus iemand voor filosofie, natuur, klaverjassen, Mahjong, culinair, koor, enzovoort. 

Foto's en video's nodig / filmmakers/ ambassadeurs voor sociale media

En hebben jullie al gezien hoe mooi de filmpjes nu op onze website zichtbaar zijn? Wil jij wel foto's en filmpjes maken van activiteiten waaraan je meedoet? Meld je dan ook aan! Hoe het werkt? Je maakt opnames met je mobiele telefoon, stuurt de filmpjes naar Wiendelt en hij maakt er een geheel van. Kun je zelf goed video's bewerken? Dan is je hulp ook bijzonder welkom. Wiendelt is nu de enige die al dit werk doet. Misschien ben je tevens in staat een bericht over de activiteit op Facebook te zetten. Dat is helemaal mooi.

Wil je meehelpen? Bel Monique Spaltman 06 51 258 246 of stuur een mailtje

Rubriek: Algemeen
17 augustus 2018 11:02 door M.C.M. Spaltman

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks