Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Harmoniecup uitreiking 2019

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Zinderende Harmonie Cup Finale 2019

Op 18 mei werd in onze Sociëteit wederom de finale van de Harmonie Cup gespeeld. Vanaf 10.00h werd er, in de twee categorieën libre-band en driebanden, gestreden om de prijzen en natuurlijk om de unieke Harmonie Cup.
Vanaf 09.00h verzamelden zich de enthousiaste toeschouwers reeds voor de deur van de club die om 09.30h werd geopend. Maar liefst 5 wedstrijdrondes lang werd er gestreden vanaf 10.00h tot 17.00h. Prachtig spel verleidde het publiek, dat gedurende de middag nog steeds in aantal groeide, regelmatig tot enthousiaste reacties. Bij de finalisten hadden zich deze keer zelfs drie dames geplaatst waarvan er twee meestreden om de titel. Wil van Houtum werd in de categorie libre-band derde, na een bloedstollende wedstrijd tegen Monique Spaltman, die uiteindelijk tweede werd. De winnaars waren deze keer Jack Balkema in de categorie libre-band, en Rudie van der Ploeg in de categorie driebanden. Na de prijsuitreiking werd er nog lang nagepraat over deze prachtige dag. Super georganiseerd door Eppo Viswat en Ruud Boelens. Bert Koning krijgt nog credits voor het werk dat hij eerder voor dit toernooi heeft verricht Zij kregen een stevig applaus van de deelnemers. De thuisblijvers hadden weer eens ongelijk. 

Foto: Jack Balkema ontvangt de cup uit handen van Eppo Viswat. 

En dat vraagt uitleg. Voor driebanden bestaat er namelijk nog geen Cup. Daarvoor moeten er eerst meer deelnemers komen. Dat is aan de nieuwe organisatoren.Volgend jaar zal het toernooi worden georganiseerd door Henk Odijk en Jack Balkema. Henny Kars en Hans van Uitert zullen ook mee gaan helpen.

Rubriek: Algemeen, Biljarten
23 mei 2019 22:58 door M.C.M. Spaltman

  • Hyves
  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks