Image009
Foto still live papenburg (002)123 biljartsBiljartschoolGerard mulderHendriksHoekstra bouwSuurdWeeva

Nationaal Biljartkampioenschap Ereklasse Bandstoten Groot  in Sociëteit De Harmonie

De belangrijkste biljartwedstrijd die dit seizoen in Noord Nederland plaatsvindt wordt op zaterdag 9 en zondag 10 februari 2019 gespeeld in Sociëteit De Harmonie. Het gaat om de nationale finale van de Ereklasse Bandstoten Groot waaraan vedetten uit de absolute top van het biljart uit heel Nederland meedoen, zoals wereldkampioen Jean Paul de Bruijn. Bij hoge uitzondering is het Sociëteit De Harmonie gelukt dit biljartevenement naar het Noorden te halen. De grote biljartzaal wordt voorzien van een tribune om zoveel mogelijk toeschouwers een plek te kunnen bieden om de wedstrijden te bekijken. De wedstrijd wordt gespeeld op 4 grote biljarttafels. Het programma ziet er zo uit.

ZATERDAG
Ronde 1 + 2             GRATIS ENTREE
Lunch                      Op inschrijving   a  9,50 euro
Ronde 3+4               Kaartverkoop a 2,50 euro
Buffet & Muziek       Op inschrijving   a 13,75   Muziek van het Still Live Trio met Linda Molenkamp. Dat wordt genieten!

ZONDAG
Ronde  5                  GRATIS ENTREE
Lunch                       Op inschrijving   a  9,50 euro
FINALERONDES           6+7  Kaartverkoop a 5,00 euro

Let op: rereserveer je plaats als je op een middag gaat kijken, wilt lunchen of meedoet aan het buffet op zaterdag. Afrekenen kan ter plekke. Zie onderaan deze pagina: RESERVEREN.

Deelnemers voor de finale zijn bekend

De spelers moeten via de kwalificatiewedstrijden een plaats veroveren voor de finale die gaat om het nationaal kampioenschap. De kwalifiactiewedstrijd werdgespeeld op 12 en 13 januari. Dit zijn de deelnemers van de finale:

Meer informatie https://www.carambole.nl/agenda/simonis-biljartlakens-nk-bandstoten-groot-ereklasse-1

Reserveren

Omdat we veel gasten verwachten vragen wij bezoekers een plek te reserveren voor een aantal tijdblokken. Entree op de ochtenden is vrij en daar is reservering niet nodig. Wel reserveren: de zaterdagmiddag, waarbij de entree €2,50 kost. En de finalemiddag op zondag met een entreeprijs van €5,-. We maken er een feestelijk evenement van; met tussen de middag een lunch en op zaterdag een buffet met muziek na afloop van de eerste wedstrijddag. De kosten van entree en het eten kunt u ter plekke betalen.

Over Bandstoten Groot

Bandstoten Groot wordt – de naam zegt het al – gespeeld op grote biljarttafels met een formaat van 2,84 bij 1,42 meter. Ter vergelijking: een gewoon clubbiljart is 2,30 bij 1,15 meter. Om een carambole te maken moeten de speelbal minimaal 1 band hebben geraakt, voordat de tweede bal wordt geraakt waarmee de carambole een feit is.

Jean Paul de Bruijn eerder in actie in Sociëteit De Harmonie tijdens 3 bandenspel.

Met dank aan onze sponsoren:

Joop Strating, Biljartschool.nl, Hendriks bedrijfsdiensten, Henk Odijk, WEEVA, Medaillehuis Suurd, Gerard Mulder Bromfietsen, Hoekstra Bouw BV, 123-Biljarts Schoonoord, Dick Swart Consultancy BV