Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Img 3348
Boek bommerson Img 20180301 201707

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Literatuur

Bij Sociëteit De Harmonie zijn veel leden dol op literatuur. Dat zie je aan de vele activiteiten die zij organiseren op literair vlak.

Drie Leeskringen

Er zijn drie leeskringen. Een groep mensen leest en bespreekt romans. Een groep concentreert zich op biografieën en er is een leeskring waar politiekmaatschappelijke boeken op het menu staan.

Contactpersonen:
Marian Oud, leeskring romans
Carla Alma, leeskring biografieën
Ben Boog, politiek-filosofische boeken

Boekpresentaties

We organiseren regelmatig boekpresentaties: zowel om auteurs te kans te geven hun net verschenen uitgaven te presenteren als om met de auteur te spreken over bestaande uitgaven. Zo hebben ook diverse leden hun boeken gepresenteerd bij de Harmonie. Bovendien hebben we een prima samenwerking met Erwin de Vries (Boekhandel Godert Walter) in Groningen, zodat we altijd op de hoogte zijn van interessante nieuwe boeken die verschijnen. Erwin de Vries heeft natuurlijk korte lijntjes met uitgevers en auteurs. Dus let op onze agenda en het nieuws over boekpresentaties.

Boekenkast

Soms is er ruimte nodig in jouw boekenkast en wil je wel wat boeken opruimen. Wat doe je er dan mee? Bij de ingang van Sociëteit De Harmonie staat een boekenkast waarin leden boeken achterlaten. Anderen kiezen hier een boek van hun gading uit en nemen het mee. Een leuke uitwisseling. Zo zwermen de Harmonieboeken uit over de omgeving.

Literatuur

Literatuur algemeen

Boekpresentatie

Leeskring


Actueel

Bekijk de actuele berichten

Agenda - Literatuur

Nieuws - LiteratuurLet op, u bent niet ingelogd.
U ziet alleen de openbare pagina's.