Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Cursus Oriëntale dans/buikdans in de Harmonie

  Cursus Oriëntale dans/buikdans in de Harmonie: goed voor body en mind. Buikdansen is voor iedereen, het is een dans voor vrouwen van elke leeftijd en elk figuur. Buikdansen is niet alleen prachtig om te zien, maar is ook nog eens goed voor het lichaam. Doordat de nadruk ligt op het bekkengebied, leert men de bewegingen rond het bekkengebied en in de lage rug te coördineren en te beheersen. Hierdoor wordt het lage ruggebied gestabiliseerd. Daarnaast worden de spieren getraind en wordt gewerkt aan het uithoudingsvermogen.
De dans werkt zeer ontspannend en door het ritme en de vloeiende bewegingen ontstaat een nieuw gevoel van evenwicht en welzijn in het hele lichaam.
Deze cursus wordt gegeven door Aina. Zij is gecertificeerd Specialty Teacher for Oriëntal/Middle Eastern Dance & Egyptian Folklore en gecertificeerd  VMI Somatic Movement Educator & Bodywork Practitioner. Een buitenkansje om als Harmonie-lid een cursus van haar te krijgen.
De cursus omvat 10 lessen van anderhalf uur met daarin een kleine pauze .
De lessen worden gegeven op woensdagmiddag van 15.00 tot 16.30 uur, 1 keer per veertien dagen.
- de lessen kosten vijf euro per keer.

Gemakkelijk zittende kleding is gewenst: sportbroek of wijde(cirkel)rok, t-shirtje, makkelijk zittende schoentjes en een grote sjaal. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag eerst een proefles, dan kan dat op woensdag 27 maart.
Voor de mensen die al met de workshop hebben meegedaan, is dit tevens de eerste les in een serie van tien lessen. Je kunt je aanmelden op nieskepostma@hotmail.nl
Vriendelijke groet, Nieske Postma

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks