Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Elke dag lunch en diner in het Grand Café

De proefweek met dagelijks lunch en diner in het Grand Café is geslaagd. Kortom: we gaan gewoon door.  Elke werkdag is er lunch van 12.00 tot 14.00 uur en diner van 17.00 uur tot 20.00 uur. Op zaterdag is er geen diner. Marthe is de vaste kracht in de keuken, nu Bauke komende weken gaat lesgeven. Ze is enthousiast en kan het aan. Top!  Meer informatie en menukaart.

 

Snelheid bij de bar verbeteren met gastnummer 

Het is bij de bar nog wel een uitdaging om alle namen en vooral de gastnummers te onthouden waarmee ieder lid van de sociëteit in het kassasysteem staat.  Hoe meer mensen weten wat hun gastnummer is, hoe sneller we kunnen werken.  Zou je dus je gasstnummer willen onthouden of opschrijven?Het klinkt wat onplezierig, we maken van onze gasten echt geen nummer, maar het intypen van namen gaat alleen met invoer van de volledige naam. Maken we 1 typefout, dan vinden we het rekeningnummer niet. Dat kost tijd en vergt geduld. Wie het nummer weet is sneller klaar met afrekenen.

 

Foto: het eerste diner op dinsdagavond - gemaakt door Marthe - smaakt voortreffelijk.

 

Rubriek: Algemeen, Culinair door M.C.M. Spaltman

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks