Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

De oosterpoort

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Muziekabonnement bij SPOT of liever losse kaarten?

Zoals eerder aangekondigd hebben wij als leden van de Sociëteit de mogelijkheid om een muziekabonnement bij SPOT aan te schaffen met 20% korting. Het gaat hierbij om zes concerten die gekoppeld zijn aan de Luistertafels van komend seizoen. 

SPOT biedt ons nu ook de mogelijkheid om deze zes concerten apart aan te schaffen, met bij ieder concert 10% korting. Mocht je dus aarzelen om alle zes concerten af te nemen in het abonnement omdat je dat te veel vindt of je jouw agenda nog niet kunt overzien, dan heb je nu de kans om de concerten per stuk aan te schaffen, met dus 10% korting per concert. Dit aanbod zal het hele seizoen geldig zijn. 

Het werkt als volgt. Kies het concert van jouw keuze en ga naar 'koop tickets'.  Voer bij de actiecode VriendenHarmonie in, bestel jouw kaarten (maximaal zes per concert) en ga naar 'afrekenen'. Je krijgt dan de kaarten in jouw winkelmandje, met de korting. Kijk even goed of je de actiecode goed hebt ingevuld, zo niet, dan betaal je toch het volle bedrag.

Nog even de zes concerten waarbij de actiecode geldt:

do 19-10-2023 OPKZ Dutch Delight: Lavinia Meijer

vr 17-11-2023 OPKZ Pavel Haas Kwartet

zo 10-12-2023 OPGZ RIAS Kammerchor, Akademie für alte Musik (Messiah)

za 10-02-2024 OPGZ Lucas & Arthur Jussen

za 24-02-2024 OPGZ Staatskapelle Dresen & Andrs Schiff 

zo 17-03-2024 OPGZ Gautier Capuçon & Frank Braley

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Klassieke muziek door Yvonne van den Berg

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks