Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Nieuwe activiteiten De Harmonie.

Nieuwe activiteiten De Harmonie. Vrijdag 27 september 19.00 uur. Swinging Harmonie.   Feest- en dansavond. We openen het winterseizoen van sociëteit  De Harmonie met een grandioze feest- en dansavond. Met swingende rock maar ook gevoelige ballads. Dit alles met de Rieks Folgerts band en gasten.

Woensdagen 11 en 18 September  11.00 tot 13.00 uur Inleiding op het klassieke proramma De Oosterpoort 2019-2020. Onze vaste docente klassieke muziek en programmeur klassieke muziek van de Oosterpoort Yvonne van den Berg zal op twee ochtenden een inleiding geven op het winterprogramma klassieke muziek van de Oosterpoort. Op de tweede ochtend zal er door deelnemers samen met Yvonne een keuze gemaakt worden welke drie concerten we gaan bezoeken. Leden van de Harmonie kunnen deze concerten met 10 euro korting deelnemen. Voor niet- leden is de korting 5 euro.
Snuffelcursus Klassieke Muziek
Vanwege het grote enthousiasme vorig jaar, start er opnieuw –voor mensen die deze cursus vorig jaar niet konden bijwonen- een snuffelcursus klassieke muziek. Wilt u kennismaken met klassieke muziek, maar weet u niet waar te beginnen? In de Snuffelcursus Klassieke Muziek geeft programmeur Yvonne van den Berg u een introductie in de wereld van de grote componisten van weleer. Ze maakt uitgebreid gebruik van geluidsfragmenten en filmpjes. Rode draad zijn de werken die dit seizoen in De Oosterpoort te horen zijn. Let op: deze cursus bestaat uit drie woensdagochtenden  en vindt plaats  9 , 16  en 23  oktober 2019.Ben je geinteresserd geef je op! lezing@societeitdeharmonie.nl

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur, Concert, Lezingen & cursussen door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks