Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

foto

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Voor liefhebbers tekenen: De tekentafel.


Goed nieuws voor liefhebbers van de beeldende kunsten

Er komt een tafel bij: de Tekentafel. Hoe is dat zo gekomen? Ons nieuwe lid Anton Venselaar is kunstenaar en kunstdocent. Hij verklaarde zich bereid om voor belangstellende leden tekenlessen te verzorgen— met o.a. Syberisch krijt, houtskool, potlood e.d. Hij hoopt dit zowel binnen de Harmonie te doen, als later ook buiten in de open lucht. Uit allerlei gesprekken blijkt dat er nogal wat leden zijn die wel mee willen doen. Die zich creatief willen leren uiten of de technieken die zij alreeds kennen, willen verbeteren. Dus voor hen is deze mededeling bedoeld. De nadruk van de tafel zal komen te liggen op het vinden en ontwikkelen van een eigen stijl. Anton beheerst een groot aantal technieken maar voorlopig wil hij een tekentafel starten die uiteraard ook lessen in kijken zullen zijn. Immers als je goed en nauwkeurig kijkt zie je heel veel meer van wat je eerder niet zag.
Om wat meer te weten te komen over Anton klik op: https://tinyurl.com/y46j46ga
Wanneer je je op wilt geven voor een eerste oriënterende bijeenkomst, welke plaats zal vinden op dinsdag 26 Februari, 11.00 — 13.00 u. wordt je verzocht een mailtje te sturen naar:a.venselaar@icloud.com met een copie aan j.p.van.de.sande@rug.nl

Rubriek: Algemeen, Kunst & Cultuur door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks