Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Schermafbeelding 2022-06-04 om 09.03.33

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Geslaagd Mahjongjaar

Het Mahjongseizoen van de Oude Draken zit er weer op. Op donderdag 2 juni j.l. werd voor het eerst de jaarwisselprijs uitgereikt, bestaande uit een koperen draak op een voetstuk, waarop ook de naam van de jaarwinnaar staat vermeld. 
Het was wederom een heel leuk Mahjongjaar. Onze club is springlevend, we Mahjongen zo’n zes a zeven keer per maand (iedere donderdagmiddag, en twee zaterdagmiddagen per maand), we trekken nieuwe leden (óók voor De Harmonie) en we slaan onze vleugels steeds meer uit. 

Het jongste clubtoernooi werd ook bijgewoond door vertegenwoordigers van de landelijke Mahjongbond, en afgesproken is dat ook de andere, landelijk meer gespeelde vorm van Mahjong (MCR) bekend zal worden gemaakt aan de Oude Draken, voor wie dat wil. 

Dit jaar was Harry Boogaart de absolute winnaar (zie foto). Tweede werd Ben Bloem en derde: John Doornbos. Henny Kars haalde de hoogste dagscore van het jaar (maar liefst 17.200 punten) en Anou Weterings haalde de meeste limietspelen van één soort. Een aanmoedigingsprijs was er voor Robbert van Kampen. 
Het nieuwe seizoen start na de zomerstop. Nieuwe kansen, nieuwe prijzen! 

Afstand

Rubriek: Algemeen, Mahjong door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks