Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Poster

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Harmonie Cup libre/bandstoten: inschrijving seizoen 2019 - 2020 geopend

Wie gaat de winnaar worden van de zevende editie van de Harmonie Cup? Vorig jaar won Jack Balkema, met Monique Spaltman en Wil van Houtum als runners-up. Wordt het dit keer iemand die niet lid is van een biljartclub? Of wordt het eindelijk eens een vrouwelijk lid van onze sociëteit? Als je tweede en derde kunt worden, dan is winnen dichtbij. We zullen het pas op 9 mei 2020 weten. Tot die tijd worden -net als de afgelopen jaren- eerst 3 voorronden gehouden om te bepalen welke 12 spelers aan de finalewedstrijden mee mogen doen.

Inschrijven (tot 12 oktober 2020)
Met ingang van heden kan er ingeschreven worden voor deze zevende editie van de Harmonie Cup. Dat kan door je op te geven op de intekenlijst die naast de bar hangt of door een e-mail te sturen naar Jack Balkema (j.p.balkema@gmail.com) of Eppo Viswat (viswat@kpnmail.nl). Als je mailt, vermeld dan je naam, telefoonnummer, e-mailadres, (eventueel) de club waar je lid van bent, spelsoort en moyenne (het laatste alleen als je de vorige keren niet hebt meegedaan). We hopen natuurlijk dat alle deelnemers aan de eerste vijf edities ook nu weer meedoen en dat veel nieuwe deelnemers zich zullen opgeven. Want het leukste van de Harmonie Cup is wel dat je nieuwe mensen leert kennen en eens tegen iemand speelt waar je nog nooit tegen gespeeld hebt. Het maakt niet uit hoe goed je bent; iedereen heeft een gelijke kans de finale te halen en die te winnen. Ruim voor de eerste speelronden krijgen alle deelnemers nadere informatie via de mail.

Opzet en regels
De opzet van de drie voorrondes en die van de finalezaterdag zijn hetzelfde als de afgelopen seizoen. Drie voorronden vindt eigenlijk iedereen precies goed en het spelen van de finales op één dag bevalt ook prima. De finaledag wordt ook dit seizoen gespeeld met 12 deelnemers (en niet met 16, zoals de eerste 5 jaar). De reden daarvoor is dat de finale tegelijkertijd wordt gespeeld met De Harmonie Cup Driebanden, die vorig seizoen voor het eerst op de kalender stond en ook komende seizoen gespeeld zal worden. Zie daarvoor het andere Nieuwsbericht. Mocht je je plaatsen voor beide finales, dan moet je kiezen aan welke finale je mee wilt doen. Gedetaileerde informatie over de Harmonie Cup is te vinden op onze website bij Informatie, Documenten, onder de naam 'opzet Harmonie Cup 2019 - 2020'.

Eerste ronde en finaledag
De start van de eerste ronde is op 28 oktober 2019. De finalewedstrijden worden gespeeld op zaterdag 9 mei 2020. Houd die dag dus alvast vrij!

Rubriek: Algemeen, Biljarten door Ruud Boelens

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks