Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

20230427 165202

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Ik kleurde oranje…

Op Koningsdag was er in onze sociëteit een biljart toernooi. Wedstrijdvorm: tien-over-rood. Maar nu tien-over-oranje. U kent het waarschijnlijk wel: eerst de rode (oranje) bal en dan de tweede bal voor een carambole. En als je de oranje bal mist: weg alle punten. Zo’n 50 deelnemers streden in diverse groepen in een aantal ronden om de prijzen. In de laatste ronde werden de deelnemers op basis van eerdere resultaten in een ‘passende’ groep ingedeeld. En laat ik in mijn groep de hoogste score behalen! De fles wijn was natuurlijk welkom. Ik bloosde oranje. Maar toen de winnaar van de top-groep - Koeno Thoma - de door hem gewonnen oranje-keu weggaf aan de best spelende vrouw in de andere groepen, bloosde ik diep oranje. 

Bernadette Haamberg

De winnaar aan het werk

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie, Biljartclub Metropole, Biljartclub GBC, BiljartClubContent door Otto Krol

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks