Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Jan Meijer ontvangt van Henny Kars namens de biljartvereniging een bos bloemen bij zijn 40-jarig jubileum als lid van Metropole

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Jan Meijer 40 jaar lid

Voor de tweede maal in korte tijd kon Biljartvereniging Metropole deze maand een veertigjarig lid huldigen. Na Hans Hegeman (in november 2017) stond ditmaal Jan Meijer in het zonnetje. Op donderdag 10 oktober konden de aanwezige leden Jan verrassen met een bloemetje en het uitbundig meegezongen feestlied.   

Jan Meijer werd lid van de Sociëteit de Harmonie en Biljartclub Metropole op 1 augustus 1979. Hij is sindsdien onafgebroken lid geweest, ook toen hij voor zijn werk enkele jaren in Drachten verbleef. Gelukkig, zo vertelde de jubilaris, kon hij na een tijdje weer bij Philips in Groningen aan de slag, en hoefde hij niet meer zo ver te reizen voor zijn geliefde clubavond.

Jan Meijer heeft zich vele jaren bestuurlijk verdienstelijk gemaakt voor club en sociëteit, onder andere als voorzitter van de biljartcommissie.  

Hoewel zijn spel de laatste jaren iets aan scherpte lijkt in te boeten, is Jan Meijer voor velen nog een gevreesde tegenstander. In 2011 behaalde hij de double (kampioen libre en bandstoten), en ook het algeheel clubkampioenschap. In de maandwedstrijden was Jan onlangs nog (2017-2018) de beste van het seizoen met 3 overwinningen, 2 tweede plaatsen en 3 derde plaatsen.  

Het was fijn dat we in de gelegenheid waren onze waardering voor dit bescheiden en sympathieke lid uit te drukken.

Rubriek: Biljarten, Biljartclub Metropole door C.J.W. Zwart

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks