Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Op donderdag 6 juni had de mahjongclub de Oude Draken een feestelijke afsluiting van het competitie seizoen 2023 – 2024.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Op donderdag 6 juni had de mahjongclub de Oude Draken een feestelijke afsluiting van het competitie seizoen 2023 – 2024.

Na een gezellig middagje mahjongspelen werd, onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door de medewerkers van de horeca van onze sociëteit, bekendgemaakt wat het Mahjongspelen nu zo leuk maakt.

Natuurlijk wie de wisselprijs  had gewonnen, maar wat ook belangrijk was, wie had de hoogste en de laagste score behaald; de hoogste score was voor José Sleumer en de laagste voor Peter Braspenning.

Wat tevens de totaal uitslag bepaald is de punten die er te behalen vallen met de bijzondere spelen oftewel de Limietspelen. Favorieten hierbij zijn het Haakwerk, de Honeursslang en de Vuile Paren.           Het Kollektief heeft eenmalig de Gouden Haaknaald uitgereikt aan Caroline de Koninck, zij is de beste haakster

Voor de mensen die het Mahjongspel niet kennen zijn dit onbegrijpelijke uitdrukkingen maar laat U niet weerhouden om U dat door ons te laten uitleggen, U bent van harte welkom.

Dit seizoen is de:

1e prijs en de Wisselbeker gewonnen door Harry Boogaart,                 2e prijs is voor José Sleumer                                                                         3e prijs is voor John Doornbos

 

FOTO bijvoegen

Rubriek: Algemeen door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks