Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Pro-ulybmlhq
Pro-mvnnugxq Pro-wgm30lxi-2

Afbeeldingen
(Klik voor origineel)

Verslag clubkampioenschap Libre GBC

Sinds afgelopen maandag is er weer een nieuwe clubkampioen Libre. Van de 20 deelnemers die zich hadden aangemeld voor de poule-fase van de eerste dag zijn de beste zestien de week daarop doorgegaan om verder te strijden via het knock out systeem. De ene halve finale ging tussen Willem Westermann en Rudie van der Ploeg en de andere tussen Wim Oldeman en Ada Brokaar met als winnaars Wim en Rudie. 

In de finale was het aanvankelijk een gelijk opgaande strijd met een voor beide spelers pover gemiddelde van ongeveer 1. Maar gaandeweg herpakte Rudie zich terwijl Wim niet in echt in vorm kwam. Zodat Rudie uiteindelijk als winnaar eindigde en zijn naam op de Luit Schillhorn van Veen wisselbeker mag laten graveren. Gefeliciteerd Rudie!

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie, Biljartclub Metropole, Biljartclub GBC, BiljartClubContent, De Rode Bal door Otto Krol

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks