Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Week Specials

Dag allen, Namens onze 'Lady Chef' Marinde mag ik u met trots het komende weekmenu presenteren; *Een gezonde ''Groene Bagel'': belegd met knoflook roomkaas, groene pesto, avocado en rucola. (Voor de liefhebbers van vlees en/of vis, desgewenst met gerookte zalmsnippers of uitgebakken bacon. En keuze uit meergranen of sesam Bagel.) *Courgette-komkommer soep, met room, frisse komkommer en zalmsnippers. Geserveerd met stokbrood en (kruiden) boter. *Paddo's 'Van Claudia'. Wederom een idee van onze serveerster, een salade met Shiitake, champignons, veldsla, spekjes, ui, knoflook croutons en 'Reade Jutter', Terschellinger roodkorst kaas. *''Bloedworst à la Dick Soek''. Naar een recept van een favoriete Chef van mij (René) die dit jaar tot 'Ambachtsman van 2020' is uitgeroepen..! Gebakken bloedworst in een saus van pompoen met aardappel pasta, rucola en pecorino kaas. *Als speciaal nagerecht serveren we met amour ''Crèpes Suzette', een Franse klassieker. Pannekoekje in sinaasappelsaus, afgeblust (aan tafel!) met sinaasappel likeur en een toef slagroom. U ziet het, wij houden van lekker eten, u ook?! *Heeft u nog ideeën, recepten of suggesties voor de toekomst? Laat het ons weten! Tot ziens in het Grandcafé. Met culinaire groet, TeamHoreca Harmonie  

Rubriek: Algemeen door René Bouma

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks