Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


Boekpresentatie Bep Schilder ‘HET AUTISTISCH BREIN, VOORBODE VAN EEN NIEUWE MENSHEID?’

8 september 2020 20:15

Muzikaal omlijste LEZING/BOEKPRESENTATIE in Sociëteit 'De Harmonie' te Groningen.

Op dinsdag 8 september presenteert Bep Schilder het tweede deel van haar autobiografische romantrilogie 'De Poort, de Paljas en het Meisje'.
Meeslepend relaas van een 'Aspergervrouw' over haar worsteling met liefde, geloof, seks en de ware zin van het (aardse) leven.
Voorafgaand aan de boekpresentatie geeft de auteur een mini-lezing in twee delen met als titel 'HET AUTISTISCH BREIN, VOORBODE VAN EEN NIEUWE MENSHEID?'

De lezing zal kort worden ingeleid door Hanneke Kappen. Zij zal ook twee toepasselijke liedjes ten gehore brengen. Het geheel zal worden omlijst door akoestische (live)muziek.

De auteur woont sinds haar twintigste jaar afwisselend in Kampen en in Groningen. Een groot deel van haar tweede boek beschrijft het Groningen van de jaren '80 waar ze toen, met haar driejarige dochter, weer was neergestreken. Ze werd een vertrouwd gezicht in gelegenheden als De Koffer, de Wolthoorn, de Drie Gezusters en La Baborack. (Deze namen zijn geanonimiseerd maar voor frequente medebezoekers uit die periode makkelijk herkenbaar. )
'Godert Walter' zal aanwezig zijn met een boekentafel.
opgave: boekpresentatie@societeitdeharmonie.nl
Datum: 8 september 2020
Plaats: Kreupelstraat 10, GroningenKreupelatraat
Aanvang: 20.15, inloop 19.45 uur
Voor meer info, zie: bepschilder.nl

Rubriek: Algemeen, Literatuur, Boekpresentatie door w.hooijer@home.nl

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks