Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie


Landschapstafel in reprise: het Reitdiepgebied

25 april 2024 10:30

Vandaag organiseert de Landschapstafel een wandeling in het gebied van het Reitdiep. 

Acht jaar geleden was de verkenning van het Reitdiepgebied onze eerste excursie van de Landschapstafel. Deze gaan we op veler verzoek nu herhalen.

We starten om 10.30 in het kerkje in Klein Wetsinge, dat ligt tussen Sauwerd en Winsum. Adres: Valgeweg 12, 9773 TK Klein Wetsinge. Je kunt er naar toe fietsen, met de auto (carpoolen svp) of met de trein naar Sauwerd (lijn Delfzijl) en verder lopen.

We drinken daar koffie/thee met wat lekkers erbij (dit wordt u aangeboden door de Culturele Commissie) en maken daarna een wandeltocht van ongeveer 7 km. maken, met diverse stops voor een nadere uitleg (deze keer door ondergetekende). 
Rond 13.00 uur zijn we terug bij het kerkje en staat (facultatief) een lunch voor ons klaar, waarvan de kosten (17,50 euro) voor de deelnemers zelf zijn. Wie zich opgeeft voor de wandeling én de lunch, moet dit bedrag voldoen op rekening NL44INGB 0009104327 tnv van Societeit de Harmonie ovv Landschapstafel. 

Opgave voor deelname en voor de lunch bij Carla Alma op het mailadres: landschapstafel@societeitdeharmonie.nl

Rubriek: Algemeen, Landschap door Ellen Brand

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks