Deze website maakt gebruik van cookies.
Deze website benut uitsluitend cookies voor het goed functioneren van de site en om de website te analyseren. Door gebruik te maken van de website geeft u aan hiermee akkoord te zijn.
x
harmonie

Biljartlessen voor beginners en gevorderden

Sociëteit De Harmonie bezit niet slechts een van de mooiste biljartzalen van Nederland maar rekent het ook tot haar taak het biljarten zelf op niveau te brengen, en te houden.

Twee keer per seizoen, in september en januari worden er cursussen gegeven voor beginnende biljarters. Deze Basiscursussen van elk 10 lessen, worden wekelijks gegeven door ervaren biljartleraren. Een volledig cursustraject bestaat dus uit 20 lessen. Het is mogelijk zowel in januari als in september in te stromen, maar er zijn voorwaarden, zie hieronder.

Is de beginnerscursus afgerond dan is er voor gevorderde spelers een vervolg mogelijk, het zogenaamd Begeleid Biljarten. Een gevorderde speler heeft de beginnerscursus gevolgd en/of speelt een moyenne tussen 0,5 en 1. De groepsgrootte is ruimer dan bij de beginners. Men speelt partijen met elkaar waar de leraar op inspeelt met advies, instructies en passende oefenstof.

    

Dit zijn de cursussen en lestijden:

Jan van Domburg.      Basiscursus. Maandag van 13:00 tot 14:00 uur (max. 4 personen)

                                 Basiscursus. Maandag van 14:00 tot 15:00 uur (max. 4 personen)

 

Renze de Vries.          Basiscursus. Dinsdag van 13:00 tot 14:00 uur (max. 4 personen)

                                 Basiscursus. Dinsdag van 14:00 tot 15:00 uur (max. 4 personen)

 

Albert Schuringa.       Basiscursus. Woensdag van 13:30 tot 14:30 uur (max. 4 personen)

                                 Basiscursus. Woensdag van 14:30 tot 15:30 uur (max. 4 personen)

 

Wim van der Gang.    Begeleid Biljarten. Maandag van 11:00 tot 12:00 uur (max. 12 pers.)

 

De Basiscursussen starten begin september, de cursus Begeleid Biljarten start in oktober.

Opgeven op het volgende e-mailadres: biljart@societeitdeharmonie.nl

De kleine lettertjes:

Mochten er zich onverhoopt meer deelnemers aanmelden dan geplaatst kunnen worden, dan wordt geselecteerd op volgorde van aanmelding. Pechvogels komen op de wachtlijst en staan bij de eerstvolgende mogelijkheid vooraan. Ook hebben zij voorrang boven deelnemers die voor de tweede cursus opgaan. Deze regel geldt ook voor de ‘absolute beginners’ en zij die al meer ervaring hebben.

 


Individueel biljartles

Wie de biljartsport erg serieus neemt, zal op zeker moment individueel les willen nemen van een hoog gekwalificeerde biljartinstructeur. Dat hoeft niet per se in de Harmonie, maar de sociëteit biedt daarvoor wel de mogelijkheid. Twee van onze topspelers, beide specialisten in het subtiele Kaderspel, zijn beschikbaar voor dit soort (betaalde) lessen. Klik  hier voor meer informatie.

Rubriek: Algemeen, Biljarten, Biljartclub De Harmonie, Biljartclub Metropole, Biljartclub GBC, Biljartclub Acquit, BiljartClubContent door Otto Krol

  • NUjij
  • LinkedIn
  • MySpace
  • Google Bookmarks